Professional photographer journey

Sustainable Media is een full-service videoproductiebedrijf dat elke opdracht aanpakt van begin tot einde. Wij ontwikkelen scripts en concepten en brengen jouw verhaal dichtbij. Ons bedrijf bestaat uit vakmensen met passie: regisseurs, cameramensen, editors, producenten en animatoren. Maar hoe gaan we aan de slag?

1. Het concept.

Al onze videoprojecten beginnen met een sterkte basis. Voordat we beginnen met het maken van een video gaan we eerst samen met de klant het concept ontwikkelen. Dit omvat het bepalen van het doel van de video, de doelgroep, en het verhaal dat we willen vertellen. Samen met onze klant brainstormen we over ideeën en bedenken we een script dat past bij hun doelstellingen.

2. Pre-productie.

Het concept is goedgekeurd en we gaan verder met de pre-productie fase. Dit omvat het plannen en voorbereiden van de opnames. We maken een shot-list, kiezen de locaties, selecteren crewleden en eventueel acteurs, en regelen de juiste apparatuur en, niet onbelangrijk, de juiste vergunningen. Hierdoor kunnen we tijdens de productie efficiënt werken en de beste resultaten behalen.

3. Productie

En dan is het tijd voor het echte werk! Tijdens de productie fase maken we opnames op de gekozen locaties met de geselecteerde crewleden. Ons team zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt en dat we alle benodigde beelden vastleggen. We gebruiken de nieuwste technologie en apparatuur om de hoogste kwaliteit beelden te leveren.

4. Post-production

Uiteindelijk gaan de experts op het gebied van editing, animatie, colorgrading en sounddesign aan het werk om de perfecte Sustainable Media video op te leveren. We bewerken de opgenomen beelden en monteren de video. We voegen de juiste muziek en geluidseffecten toe en kleuren de beelden bij. Na feedback van onze klant maken we de laatste aanpassingen en leveren de video af in het gewenste formaat, of dat nu voor vertoning in een bioscoop of op social media is. 

 

Kortom, Sustainable Media biedt een complete service om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste video’s krijgen die past bij hun doelstellingen en wensen. Neem gerust contact op voor meer informatie of een offerte op maat.

 

Sustainable Media

Hoge Larenseweg 128

1221 AT Hilversum

0641492193

Mail: vincent@sustainablemedia.nl

 

nl_NLDutch